Ahmadiyyamuslimer i Norge fordømmer terrorhandlingen i Manchester

Ahmadiyya Muslim Jama’at Norge fordømmer på det sterkeste dagens terrorhandling på Manchester Arena hvor nærmere 22 personer døde, deriblant en del ungdommer. Våre tanker og dypeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende. Måtte Gud gi dem, og den britiske nasjon styrke til å komme gjennom disse tøffe og sorgfulle dagene.


Det er gledelig at politiet har identifisert den skyldige som sto bak selvmordsangrepet, selv om identiteten enda ikke er kunngjort. Ifølge politiet ble angriperen også drept i terrorhandlingen. Foreløpig har ingen påtatt seg ansvaret for denne barbariske handlingen.


En viktig del av kampen mot ekstremisme ligger i å fastholde visjonen om det menneskelige fellesskap, på tvers av kultur, religion og etnisitet; dette bør være vårt svar mot alle former for ekstremisme uansett hvor hardt de rammer oss. Vi, Ahmadiyyamuslimer, vil fortsette vårt arbeid for dette formålet.

Velkommen til åpen dag

hver 3. tirsdag i måneden
kl. 18 20

adr. Søren Bulls vei 1, Oslo
tlf. 954 66 383

RadioIslam

FM 107.7

Fleste dager: kl.18-20
Torsdager: kl.18-19

Mer informasjon på:

facebook bw youtube bw  

Kontakt oss

Baitun-Nasr moskè

Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Imam tlf.:
954 66 383

Skolebesøk tlf.:
412 35 366

Pressekontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Twitter: @AMJ_Norge /
@Furusetmoske

Facebook: AMJ Norge /
Furuset moske - Baitun Nasr

Postadresse:
Postboks 200 Furuset, 1001 Oslo